Onnea TAYS Lasten oikeuspsykiatrian työryhmä! Voititte pääpalkinnon eli 2500€:n edestä WGH-työhyvinvointipalveluja!

Tapahtuman ilmoittautuneiden kesken arvoimme unelmapalkintoja työyhteisöille. 

15.8. arvoimme asiantuntija-apua henkilöstöliikunnan kehittämiseen Suomen Aktiivisin Työpaikka -ohjelmasta. Voittaja on Lääkärikeskus Minerva Raumalta
30.8. arvoimme ErgoFinlandin etätyöpaketin, joka sisältää GetUpDeskin ja Gymba-laudan. Voittaja on Satu Gaya, MAF
15.9. arvoimme mindfulness-kouluttaja Leena Pennasen maksuttoman verkkokoulutuksen, max. 100 hengelle. Voittaja on Etähoiva Severi Lahdesta.
30.9. arvoimme Ruohonjuuren hyvinvointipaketin. Voittaja oli Anniina Hämäläinen, Pennivainusta Orimattilasta.
 

Mikä on Unelmien työpäivä?

Unelmien työpäivä on valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä tapahtumapäivä. Tavoitteena on, että Unelmien työpäivänä Suomi täyttyy hyvinvoinnistaan huolehtivista työyhteisöistä, jotka päivän aikana hyvässä hengessä kehittävät omaa arkeaan niin, että yhä useampi meistä voisi paremmin.

Työhyvinvointia voidaan lisätä pienilläkin teoilla ja juuri nämä teot Unelmien työpäivänä halutaan nostaa esiin. Mitä useampi työyhteisö innostuu ja aktivoituu kehittämään omaa toimintaansa, sitä paremmaksi koko suomalainen työelämä muuttuu. Mikään työhyvinvointia edistävä teko tai idea ei ole liian pieni! Katso vinkkimme tapahtuman järjestäjälle.

Ensimmäinen Unelmien työpäivä järjestettiin 5.10.2017. Mukana oli ilmoittautunut 762 tapahtumaa ja yhteensä lähes 35 000 osallistujaa. Sosiaalisen median kautta tavoitettiin yli miljoona ihmistä. Katso kartalta missä Unelmien työpäivän tapahtumia järjestettiin. 

Ota Unelmien työpäivä osaksi arkea

  • Kerää porukka pohtimaan ja jakamaan erilaisia työntekoon liittyviä unelmia.
  • Ideoikaa yhdessä, miten niitä voisi toteuttaa kansallisena unelmatyöpäivänä.
  • Valmistakaa porukalla vaikkapa herkullista lounasta, ottakaa nokoset tai kirjoittakaa toisillenne kiitos jostain työhön liittyvästä asiasta.

Lue vinkit tapahtuman järjestäjälle. 

Päivän taustaa 

Pahoinvointi työssä maksaa tänä päivänä yli 40 miljardia euroa vuodessa. Suomessa tehdään ensiluokkaista työtä terveyden edistämiseksi ja hyvinvoinnista huolehditaan vapaa-ajalla, mutta keinot pitäisi saada käyttöön myös työpaikoilla. Unelmien työpäivän ajatuksena on osallistaa ja motivoida ihmiset itse ideoimaan ja ratkomaan työhyvinvoinnin ongelmia, jolloin laajasti toteutetuilla pienillä teoilla voitaisiin saada aikaan merkittäviä vaikutuksia. Työhyvinvoinnin lisääntymisestä hyötyisi koko Suomi, ja siksi se on Yksi elämä -terveystalkoille tärkeä asia.

Unelmien työpäivän koordinointi

Unelmien työpäivä -tapahtuman taustalla ovat Yksi elämä -terveystalkoot ja Work Goes Happy.

Unelmien työpäivä on osa Yksi elämä -terveystalkoita, joista löytyy lisätietoa täältä. Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Tervetuloa mukaan talkoisiin.

Tilaa myös Yksi elämä -terveystalkoiden uutiskirje.

Lisätietoja:  Eija Seppänen, eija.seppanen@wgh.fi, 040 508 3645

Alkuun